divendres, 16 de novembre de 2012

PROTAGONISTA DE LA SETMANA

AQUEST MES HEM COMENÇAT AMB EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA, AQUESTA ACTIVITAT ELS HI AGRADA MOLT JA QUE ES SENTEN ESPECIALS I IMPORTANTS, NO NOMÉS PERQUE ELLS SÓN ELS PROTAGONISTES, SINÓ, PERQUE LA SEVA FAMÍLIA TAMBÉ HI PARTICIPA, CREANT AMB ELLS EL SEU ÀLBUM I COM A CONVIDATS DINS DE L'AULA PER FER UNA ACTIVITAT AMB NOSALTRES.
NA SOFIA PORTA DINS DE LA CAIXA ALGUNES DE LES SEVES JOGUINES FAVORITES COM UNA NINA, UN DINOSAURE, EN TIGGER, UNA BOLA MÀGICA O UN PUZZLE GEGANT QUE HEM FET ENTRE TOTS. DESPRÉS DE MOSTRAR-MOS TOT AIXÒ, ENS HA EXPLICAT EL CONTINGUT DE L'ÀLBUM QUE HA FET AMB ELS SEUS PARES, ALGUNES FOTOS DE QUAN ERA UN NADÓ, DE LA SEVA FAMÍLIA I D'ALGUN VIATGE.DESPRÉS, AL LLARG DE TOTA LA SETMANA REALITZAM ALGUNA ACTIVITAT RELACIONADA AMB NA SOFIA COM UN DIBUIX DE LA JOGUINA QUE MÉS ENS HA AGRADAT, UN DIBUIX DE NA SOFIA EN PAPER CONTINU ENTRE TOTS I DESPRÉS DE MANERA INDIVIDUAL EN UN FULL I TREBALLEM EL SEU NOM A TRAVÉS D'UNA FITXA EN LA QUAL HEM DE CERCAR LES LLETRES DEL SEU NOM I TAMBÉ TREBALLEM LA "S" DE SOFIA.
DIVENDRES ELS PAPIS ESTAN CONVIDATS A VENIR A CLASSE A PARTICIPAR UNA MICA A L'ASSEMBLEA I A FER UNA ACTIVITAT AMB NOSALTRES (NORMALMENT ÉS UNA ACTIVITAT QUE HAN PENSAT ELLS MATEIXOS).
LA MAMA DE NA SOFIA ENS ENSENYA QUE MOLTES VEGADES, A CASA, HI HA MATERIALS QUE PODEM REUTILITZAR. ELLA ENS MOSTRA ALGUNS D'AQUESTS MATERIALS COM MITJONS VELLS QUE RECOBREN VIDA AMB UNA MICA D'IMAGINACIÓ JA QUE PASSEN A SER TITELLES, AIXÒ HA AGRADAT MOLT ALS NENS, DESPRÉS HA RETALLAT DIFERENTS FORMES D'ESPONGES JA QUE L'ACTIVITAT HA ESTAT FER UN QUADRE AMB ESTAMPACIÓ D'ESPONJA I AFERRAR BOCINETS DE TELES, HAN QUEDAT COM AUTÈNTICS ARTISTES I S'HO HAN PASSAT SÚPER BÉ.
 
 
VOLEM DONAR LES GRÀCIES A LA MAMA DE NA SOFIA PER VENIR A COMPARTIR AMB NOSALTRES AQUEST MOMENT.MOLTES GRÀCIES!!! LA CLASSE DE 3 ANYS A.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada