dissabte, 12 de novembre de 2011

PADRINET LECTOR

El curs passat es va començar aquesta activitat amb els alumnes de 6è de Primària i 5 anys d'Infantil. Una vegada cada dues setmanes s'ajuntaven aquestes classes i cada Padrí Lector (alumnes de 6è) li explicava un conte al seu fillol lector (5 anys). Va anar tan bé, tan bé, tan bé, que enguany ens hem pujat tots al carro!
Ara són els alumnes de 4 i 5 anys d'Educació Infantil i els alumnes de 5è i 6è que gaudeixen d'aquesta activitat.
És una activitat molt motivadora per al foment i gaudi de la lectura, i les parelles lectores estan encantades. Els grups són els següents: 4 anys ho fa amb 6è (els A amb A i els B amb B) i 5 anys amb 5è. 
La primera sessió fou introductòria i cada grup de padrins i lectors visualitzaren una presentació que explicava l'activitat. Després varen fer un joc de recerca de la seva parella mitjançant unes fotos.
La segona sessió vàrem anar els d'Infantil a explicar un conte als de Primària per donar idees de "com" ens agrada que ens contin contes als petits.
I a  la tercera sessió ja començàrem a explicar i escoltar contes. Com que feia soleiet... Aprofitaren per anar al lloc que més els agradés del pati per gaudir de la lectura.
(Estaven tots tan monos...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada